contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

32 Berliner Allee
Düsseldorf, NRW, 40212
Germany

(+49)-211-86202060

Studera tyska och gör praktik i Tyskland genom Internationella Skolorna Düsseldorf, kostnadsfritt och med studiemedel.

Lern Schwedisch, Norwegisch, Dänisch, Finnisch und Deutsch als Fremdsprache bei Internationella Skolorna Düsseldorf in Düsseldorf oder Köln. 

Turism

Polarkreis-Reisen

Arbetsområde: Liten resebyrå i Castrop-Rauxel som specialiserat sig på resor till Skandinavien

Arbetsuppgifter: Varierande uppgifter för dig som studerar turism

 

DÜSSELDORF TOURISMUS

Arbetsområde: Turistbyrå

Arbetsuppgifter: Kommunikativa uppgifter på Düsseldorfs officiella turistbyrå: turistinformation med kundkontakt, korrespondens, försäljning av konsertbiljetter etc. Det är en fördel om du har läst mycket tyska på gymnasiet och även talar bra engelska (övriga språkkunskaper är ett plus). 


Köln Tourismus

Arbetsområde: Turistbyrå 

Arbetsuppgifter: Kommunikativa uppgifter på Kölns officiella turistbyrå, däribland marknadsföring och turistinformation med kundkontakt. För denna plats är det en förutsättning att du bosätter dig i Köln. Det är en fördel om du har läst mycket tyska på gymnasiet och även talar bra engelska (övriga språkkunskaper är ett plus).

 

ZONISTA

Arbetsområdet: Resebyrån Zonista i Dormagen erbjuder skräddarsydda paketresor till Sverige och Skandinavien. Exempel på resmål är polarcirkeln i Jokkmokk, Småland med midsommarfirande och Stockholm city och skärgård.

Arbetsuppgifter: Varierande uppgifter,  t ex kontakt med tyska kunder via mail och telefon. Resebyrån söker dig som har goda kunskaper i tyska och är intresserad av turistbranschen.

 

Nordis - Agentur für Kommunikation

Arbetsområde: Marknadsföringsagentur i Essen med tyngdpunkt på marknadsföring av Skandinavien, därtill uppdrag från skandinaviska kunder på den tyska marknaden. Nordis ger ut Svenska Handelskammarens tidning Schweden Aktuell. Teamet är litet och förståelsen för språkliga problem stor.

Arbetsuppgifter: Redaktionellt arbete med Schweden Aktuell, skriva artiklar till en Skandinavienportal mm. Fördelen med denna plats är att du får skriva många artiklar och notiser som publiceras i tidningen eller på portalen.


Leonardo Royal Hotel

Arbetsområde: Fyrstjärnigt hotell i centrala Düsseldorf. Hotellet ligger vid den exklusiva shoppinggatan Königsallee.

Arbetsuppgifter: Omväxlande uppgifter på avdelningarna reception, restaurang/kök, house keeping samt reservation/revenue. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete på restaurang/café.